maandag 13 februari 2012

Zoete verleiding

Ook al is de temperatuur enigszins gestegen en zijn de ijspegels gesmolten, het verlangen naar een lekker stuk chocolade blijft. Soms heb je gewoon genoeg van een kop ordinaire Chocolademelk.

Tijdens het zoeken naar nieuwe choco-trends viel mijn oog op iets wel heel speciaals, de Chocolade-Pizza! Niet alleen kreeg ik meteen zin in zo'n stuk hemelse modder, ook werd mijn oog gestreeld door de creatieve website en manier van communiceren. De website biedt niet alleen kant-en-klare pizza's, het is ook mogelijk om je eigen pizza samen te stellen. 


Het is echt heel simpel. Net als bij een echte pizza begint het bij de bodem. Heb je die bepaald, dan is het tijd voor een extra smaak die vermengd wordt in de bodem. Vervolgens kies je je lievelingsnoot. Als laatste voeg je nog wat fun-elementen toe zoals schuimpjes, Smarties, Knetters of Marshmallows.


Als klap op de vuurpijl geef je jouw pizza nog een naam en laat je het hele pakket, in kartonnen pizzadoos, opsturen. Hoe handig is dat! Ondanks dat je voor Valentijnsdag iets te laat bent, is het natuurlijk ook een leuk verjaardagscadeau of verwenpakket voor jezelf. 

2 opmerkingen: